TOP
Leren paardrijden in de Wadi Rum in 2,5 dag. Jordan Desert Journeys
2,5 Dag in verbinding met je paard. Lessen van instructeur en paard

Leren paardrijden in de Wadi Rum, Jordanië

  /  Leren paardrijden in de Wadi Rum, Jordanië

Leren paardrijden in de Wadi Rum, Jordanië

/ per person
(0 Reviews)

Ooit gedacht dat je een toertocht op een paard kunt maken terwijl je nooit hebt geprobeerd om op een paard te rijden? Je bent welkom om te leren paardrijden en te genieten van een woestijnreis op een Arabisch woestijnpaard. Na 2,5 dag zult je jouw voortgang opmerken. Voel hoe het is terwijl je een band met je paard maakt en naar elkaar luistert. Je leert zowel van het paard als van de instructeur en de Bedoeïenen. Zie hoe je paard zal reageren op jouw zitten, jouw benen, jouw stem en jouw handen.

Grijp jij de gelegenheid aan om jouw wens te vervullen, eindelijk te leren paardrijden en dat in een van de mooiste woestijn op aarde?

7 Redenen om te leren paardrijden in de woestijn van Wadi Rum

  • Leren paard te rijden staat al zo lang op je verlanglijstje
  • Het ontbreekt je aan tijd om iets nieuws op te pakken
  • Je hebt nog geen manege gevonden om te gaan paardrijden
  • Je houdt wel van een avontuur
  • Buiten in de natuur voel je je beter als binnen de beperkingen van een stal
  • Je wilt op een natuurlijke manier, op gevoel leren paardrijden
  • Woestijn en paardrijden lijkt je een unieke combinatie

 

Bekijk ook onze andere paardrij reizen!

Leren paardrijden

Een paardentour om te leren paardrijden is een hele uitdaging maar ook zo'n geweldig avontuur om in de natuur van de woestijn samen met je paard te zijn. Bij Jordan Desert Journeys leer je contact te maken met je paard om zo in verbinding te leren van je paard. Terwijl je instructeur je handige aanwijzingen geeft die het paard al kent en waarop hij of zij zal reageren. Na twee en een halve dag zul je jouw voortuitgang opmerken. Het is zo'n fantastisch gevoel om een band met je paard te maken terwijl je naar elkaar luistert en elkaar gaat begrijpen. Zie hoe je paard zal reageren op jouw zitten, jouw benen, jouw stem en jouw handen. Waarom niet de gelegenheid aangrijpen om te leren paardrijden in een van de mooiste woestijnen op aarde.

Overnachten

Na een uur rijden op het paard zal een kamp worden gemaakt om te slapen in de woestijn onder de sterren of in tenten. Je paard slaapt hier ook. De volgende dag rijd je meer op je paard, je instructeur gaat ook te paard zodat je ook kunt zien hoe bepaalde dingen werken terwijl het wordt voorgedaan. Bovendien je zult je een nomade van de woestijn voelen, als de bedoeïenen die door de woestijn zwerven. Na het einde verblijf je in een woestijnkamp met sanitaire voorzieningen in de tent.

Excursie leren paardrijden in de woestijn in 2,5 dag

Deze excursie duurt 2,5 dag. Eerst krijg je  instructie over do's en dont's op het paard en informatie over het gedrag van de kudde en jouw paard. Daarna ga je de paarden ontmoeten en wordt op je paard geholpen. Voor beginners zijn er rustige lieve paarden aanwezig. Zodra je comfortabel zit, starten we het paardrijd-avontuur met een begeleide wandeling met je instructeur. In dit uur leer je je paard kennen en aanvoelen. Je rijdt nog niet los, dat komt de volgende dag. Je kampeert 2 nachten samen met je paard, de Bedoeïenen en de instructeur in de woestijn. Het kan zijn dat je tijdens de tour de meeste gangen van het paard zult leren maar de lessen worden altijd aangepast op je voortgang. De laatste nacht is in een woestijnkamp met sanitair.

Word je al geprikkeld door reislust naar Jordanië?