TOP
Themareis paardrijden, Jordanië. Jordan Desert Journeys
Themareizen in de Wadi Rum woestijn, Jordanië

Thema Paardrijden

  /    /  Thema Paardrijden

Themareizen Paardrijden in de woestijn van Wadi Rum

Stel jezelf eens voor op een gepassioneerd paard, galopperend in alle vrijheid door de prachtigste landschappen in de woestijn van Jordanië, de Wadi Rum. Geen beperking van ruiterpaden, een open woestijnlandschap voor je. Bergen, rotsen, uitgestrekte open vlakten, verschillende kleuren zand, gedroogde meren vol barsten, zandduinen en steenachtige ondergrond, canyons, smalle doorgangen, het woestijnterrein verandert voortdurend met het paardrijden in Jordanië.

Je zoekt naar een paardenreis omdat je:

  • Een passie voor paarden hebt
  • Houdt van langdurige tochten met paarden
  • Je samen met je Arabische paard door de oneindige woestijn wilt trekken
  • Avontuurlijke tochten wilt maken
  • Terug naar de natuur wilt
  • Dag en nacht bij je paard wilt zijn
  • Benieuwd bent naar het Bedoeïenenleven met paarden

Paarden zijn leermeesters

Paarden horen bij de meest bijzondere wezens op de aarde. Het prooidier dat altijd heeft weten te overleven door elkaar in bescherming te nemen en op tijd te vluchten. Het paard is al vroeg gedomesticeerd wat je terug kunt zien op de rotstekeningen van duizenden jaren geleden die je in de  woestijn zult vinden. Paarden scannen en spiegelen iedereen die hen benaderd snel om in de flits van het moment te weten wie ze voor zich hebben. Daarom kunnen we zoveel van hen leren om er vervolgens naar te handelen.

Paarden houden van het vrije leven in de woestijn

De woestijn is een omgeving waar ze graag zijn, eindeloze verten te ontdekken, om te stappen, draven en te galopperen en rotsen om zich te verschuilen. Samen met jou en de begeleiding trekken onze paarden er graag op uit. Ze kennen ieder plekje van de woestijn, hebben zelfs voorkeur voor bepaalde gebieden.

Dagenlang ben je in het fantastische gezelschap van je paard. Samen iedere dag er op uit trekken om de woestijn te beleven. Iedere dag een andere route, de woestijn blijft je verbazen. Op sommige dagen kom je niemand tegen, ben je één met je paard en één met de woestijn.

Mogelijkheid met overnachting onder de sterren in de woestijn