TOP
Wellness retraite, Wadi Rum
3-6 Dagen met de Bedoeïenen, langs de mooiste verstilde plaatsen in de woestijn

Wellness woestijn retraite in de Wadi Rum, Jordanië

  /  Wellness woestijn retraite in de Wadi Rum, Jordanië

Wellness woestijn retraite in de Wadi Rum, Jordanië

/ per person
(0 Reviews)

Betreedt een wereld van zuivering: lichaam, geest en ziel. Een wellness retraite omringd door de warmte van de woestijn in de mooie Wadi Rum in Jordanië. Je voelt dat je lichaam overbelast is door stress, en ervaart een algemeen onbehagen. Of je kunt je niet meer concentreren en voelt je chronisch moe. En bovendien, zijn er die extra kilo’s die je kwijt wilt. Misschien heb je het gevoel dat je vastzit. Of is er de vraag of dit alles is wat het leven te bieden heeft?

Bezoek de Dode Zee, Petra en Aqaba op deze wellness retraite

De retraite begint aan de Dode Zee. Drijvend in de Dode Zee om je lichaam te mineraliseren. Een Black Mud-pack om je huid schoon te maken en te voeden. De eerste stap van een diepe detox van het lichaam.

Na een mooie tocht langs de Dode Zee en door de bergen, bereik je Petra, voor een bezoek de volgende dag. Petra is van verbazingwekkende schoonheid, je moet de officiële hoofdstad van de Nabateeër zien, die de stad meer dan 2000 jaar geleden uit de rotsen hebben gehakt.

In Aqaba, de zuidelijke subtropische stad aan de Rode Zee, heb je een traditionele hammam-ervaring en tijd om naar de souk te gaan.

Ben jij bereid om diep te gaan om deze wellness retraite te volgen?

…Redenen om een wellness retraite te boeken:

  • Zuiver je lichaam, geest en ziel
  • Vind nieuwe energie
  • Bezoek de Dode Zee, Petra en Aqaba
  • Een traditionele hammam ervaring

 

Bekijk ook onze andere retraites!

Word je al geprikkeld door reislust naar Jordanië?