TOP
Themareis kunst Jordanië. Jordan Desert Journeys
Themareizen in Jordanië

Thema Kunst

  /    /  Thema Kunst

Themareizen Kunst in Jordanië

In Jordanië vindt je veel kunst door de natuur gevormd. Om steden en dorpen op te fleuren is er veel straatkunst. Muurschilderingen van vaak dagelijkse taferelen om je heen. Maar wist je dat Jordanië ook veel kunstenaars heeft? Veel van hun werk hangt in de galerieën in Amman. Bij een kunstreis ontdek je wat kunst bij je oproept.

Je zoekt naar een kunst reis omdat je:

  • Je zintuigen wilt laten prikkelen
  • Inspiratie wilt opdoen
  • Je emotioneel wilt verbinden met kunst
  • Met kunst je fantasie laat prikkelen
  • Even in een andere wereld wilt zijn
  • Getroost kan worden door kunst
  • Gemotiveerd wilt worden via kunst

Stap uit de dagelijkse realiteit door een veranderd perspectief, kunst

Kunst maken doe je niet zomaar even, terwijl je als je even bezig bent ineens een kunstvoorwerp hebt gemaakt.

Wat is het verschil tussen echte en decoratieve kunst? Echte kunst staat op zich, het hoeft zich nooit aan regels te houden. Je mag er van vinden wat je denkt, wat voor de een esthetisch is, is voor een ander foeilelijk.

Decoratieve kunst kunstnijverheid heeft vaak een functie.

Kunstenaars zijn vaak zo gedreven in eigen werk, maar maken ook werken in opdracht. Je kunt een kunstenaar herkennen aan een eigen stijl.

Beide vormen, kunstnijverheid als wel autonome kunst vallen zo onder de noemer kunst. Je kunt je laten meeslepen door wat de kunstenaar in het werk wil weergeven, je kunt ook je eigen fantasie terugvinden of gestimuleerd zien in een kunstwerk. Even uit de dagelijkse realiteit stappen door het een veranderd perspectief, kunst. Je emoties de vrije loop laten en je laten (aan)raken door wat de kunstenaar heeft gecreëerd.