TOP
Themareis wellness en ontspanning, Jordanië. Jordan Desert Journeys
Themareizen in de Wadi Rum woestijn, Jordanië

Thema Wellness/ontspanning reizen

  /    /  Thema Wellness/ontspanning reizen

Thema Wellness en ontspanning reizen in de woestijn van Wadi Rum

Wellness is een samenvoeging van wellbeing en fitness. Actieve wellness reizen door middel van ontspanning. Adem eens diep in en uit en voel de spanning in je lichaam. Relax eens en voel de ontspanning in je lichaam trekken.

Je zoekt naar een wellness- ontspannings reizen omdat je:

  • Chronisch moe bent
  • Quality time met jezelf wilt hebben
  • Lief wilt zijn voor je lichaam, geest en ziel
  • Jezelf even wilt resetten
  • Je lichaam een gezonde boost wilt geven met wellness/ontspanning
  • Jezelf wilt laten verwennen met massages en healing
  • Er even tussenuit wilt, alleen, of samen met bijvoorbeeld je zussen, moeder, vriendinnen

Wellness en ontspanning in de meest pure vorm

Wellness is een gezonde leefstijl met een goede balans in activiteiten waar je blij van wordt en pure ontspanning. Kom je daarvoor naar de woestijn dan kun je er heerlijk bewegen in de natuur.

De woestijn trekt je altijd wel ergens naartoe. Terwijl je het je ook makkelijk kunt maken in een holletje in de rots, de warmte van de zon op je huid, met een goed boek of juist met helemaal niets. Je kunt er spelen als een kind, met het zand, tekeningen maken, stenen stapelen en hout sprokkelen voor het vuur. Beweeg je vrij in de natuur, buiten de paden. Gezond en heerlijk eten, wat de Bedoeïenenkeuken schaft, ook vegetarisch en veganistisch. Regelmatig ontspannende massages, Arabische therapieën, heling, mediteren. Leven in en met de natuur. Comfortabel slapen in de open lucht, met de sterrenhemel als deken om je heen.

De woestijn met alle leegte en stilte geeft je een diepe rust om je lichaam geest en ziel te resetten. Wellness/ontspanning in de meest pure vorm, een lust voor alle zintuigen. In de stilte ga je beter horen. De weidsheid nodigt je uit om verder te kijken. De onbedorven lucht opent je reukorgaan. Smaken die je proeft zijn puur, van de met liefde bereide maaltijden. Bewust de natuur voelen met je handen, een steen aanraken en diep voelen. Je intuïtie zal opengaan en zich versterken als je verlost bent van de dagelijkse prikkels die je te verwerken krijgt.

Een wellness en ontspanning reis in de woestijn is jouw cadeau waar je nog lang van nageniet.