TOP
Themareis spiritueel, Jordanië. Jordan Desert Journeys
Themareizen in de Wadi Rum woestijn, Jordanië

Thema Spirituele reizen

  /    /  Thema Spirituele reizen

Themareizen Spirituele en Bewustzijn reizen in de woestijn van Wadi Rum

Spirituele reizen, bewustzijnsavonturen. Een innerlijke reis die je dichter bij jezelf of bij God brengt. In de natuur, in de armen van de mooie woestijn van Wadi Rum.

Je zoekt naar een spirituele bewustzijn reizen omdat je:

  • Verbinding zoekt met je hogere bewustzijn
  • Meer vanuit je hart wilt leven
  • Meer op je intuïtie wilt vertrouwen
  • Op een dieper niveau je eigen waarheid wilt ontdekken
  • Terug naar de natuur wilt
  • Je telepathische gaven wilt ontwikkelen
  • Je dieper wilt verbinden met je bron

Dichter bij je bron

Spiritualiteit heeft alles met je ziel te maken, je persoonlijke innerlijke ervaring. Je komt dichter bij het universum, het diepere zelf, de bron van leven en bewustzijn of in religieus opzicht tot degene naar wie jij je wendt.

Bewustzijn is een beleving, bezinning, een besef hoe jij je als mens je verhoudt tot anderen, tot dieren, de natuur en voorwerpen. Je zintuigen reflecteren dit in emoties, gedachten, behoeften.

Spiritueel een diepe verbinding aangaan met God. De woestijn is een plaats die je leeg kunt zien, terwijl er zoveel leven is. Er zijn nauwelijks prikkels uit het triviale leven die tot je komen. In de woestijn vindt je de ultieme afzondering voor je gebeden in de voetsporen van de grote profeten.

Leven in het ritme van de woestijn

Eenmaal in de woestijn is het makkelijk om mee te gaan op het ritme van de woestijn, het licht en warmte van de zon, de duisternis van de nacht, het schijnsel van de maan en de miljoenen sterren. Je wordt opgenomen in het nomadisch leven van de Bedoeïenen. De rotsen omarmen je, het zand helpt je om te aarden, de weidsheid van de woestijn geeft je het gevoel van vrijheid. Spiritueel bewustzijn is iets vanzelfsprekends.

Belemmerende en dwingende gedachten vallen stil, je “normale” leven lijkt ver weg. Wil je ontdekken wat werkelijk belangrijk is in je leven, je maakt een diepe connectie met je zelf en met je bron. Je zult in ontspanning je levensloop, de mooie en nare gebeurtenissen kunnen analyseren. Leven in het hier en nu, je bent helemaal in het ritme van de woestijn. Het zal, wanneer je in deze natuurlijke staat van zijn bent, gemakkelijker worden om de juiste beslissingen te maken voor je toekomst, als je op een kruispunt in je leven staat tijdens een van de spirituele reizen.